Csisz’s Weblog

Rólam november 16, 2008

Gondoltam írok egy ilyet. Csak úgy, érdekesség gyanánt.
Tehát: Üdv, Csisz vagyok. A régebbi barátaimat és rokonaimat leszámítva mindenki így hív. Nem én akartam, elég sokáig erőteljesen tiltakoztam is ellene, dehát ez van, nincs mit tenni. Túlestünk a bemutatkozáson, jöjjön a többi:

 • Elég szociális lény vagyok, igénylem a társaságot, na meg a figyelmet is. Szeretek a barátaimmal lenni, bulizni, vagy csak úgy lenni a világba bele.
 • Szeretek nyelveket tanulni, azt hiszem a későbbiekben is ezzel szeretnék foglalkozni. Mivel spanyol kéttannyelvűbe járok, mondhatjuk, hogy abból azért az 5 év alatt elég sok minden ragadt rám. Az orosszal viszont nem volt ekkora szerencsém, rá kellett jönnöm, hogy nincs túl sok tehetségem a dologhoz. Eléggé vérzik is a szívem miatta, pedig sokkal trúbb nyelv, mint a spanyol. Ja meg az angol. Mondjuk középszinten.
 • Sport, azt is szeretem. Régebben mindenevő voltam, de ez mostanra leredukálódott a hokira és a síugrásra. Kisebb koromban az volt az álmom, hogy hokikapus leszek, de ehh, ez sem jött össze. Maradt a meccsrejárás, meg a tv. Red Wings rulla, és akkoris Igor Larionov a legnagyobb isten!^^
 • Zenéből is elég sokmindent megeszek az űberhevi húrtépéstől az electroig tényleg mindent. Alap mjúzik nálam pl a Tool, a Metallica (igen, a Load és a Reload is odabasz!), a Daft Punk, a Jamiroquai,a !!!, a The Rapture, a Zazen Boys, a Deftones, az Incubus… Mindegy, van pár.
 • Filmek közül a kedvencem talán a Kétszáz éves ember, de A Profit is meg tudnám még párszor nézni.
 • Könyvek közül a Svejk az abszolút alapság. Próbálták már elhitetni velem, hogy egy szar, de nem dőlök be.
 • Na meg az animék. Gondolom nem árulok el vele túl nagy dolgot, hogy kedvelem a műfajt, bááár… Inkább mondjuk azt, hogy a JÓ animéket szeretem (ez persze relatív). Örök kedvenc a Kyou Kara Maou, ami egyszerűen annyira jól kezdődött, hogy a későbbi igen mély pont ellenére is állandó szereplője a toplistámnak. Néha befurakszik elé egy-két másik stuff, de a KKM mozdíthatatlan nálam az élmezőnyből. Ja és ciki/ nem ciki, szeretem a Blíccset.^^
  Amit viszont teljes szivemből gyűlölök, az a Shakugan No Shana. Elkezdtem már ugyan nézni ennél rosszabbnak ígérkező cuccokat is, de mivel ezt valami különös oknál fogva végignéztem (betudom valamifajta furcsa perverziónak), már attól görcsbe rándul a gyomrom, ha a címével találkozok valahol.
 • Nincs PS2-m, a gépen se nagyon játszom, ez van. Talán két játék van, ami sokáig foglalkoztatott, mégpedig a Heroes IV meg a Ragnarok Online.
 • Nem vagyok se otaku, se semmi, kiskoromban megtanultam, hogy veszélyes következményei vannak a fanatizmusnak. Bár most, hogy így belegondolok, szerintem már nem is tudnék habzószájú fangirl lenni, túl fontosak ahhoz az emberi kapcsolataim, és a mostani életem
 • Ja és… Csehország, Párga! Imádom. Az a fíling…. Ahogy az U Fleku-ban szorongatod a sörödet, és beleszippantasz a malátaillatú levegőbe… Na, de most komolyan, Csehország tényleg nagyon tuti hely, sokáig gondolkoztam (sőt, most is gondolkozok), hogy ott kéne tanulni.

Azt hiszem, ennyi lenne dióhélyban.

Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s